Kermis Weert

Gisteren een bezoekje gebracht aan de kermis in Weert. Het was druk, maar zeker de moeite waard om te zien wat voor machines er daar neergezet zijn. Op de foto toch wel de meest indrukwekkende machine. Ik wilde er van te voren wel in, maar omdat dit ding uit Duitsland tijdens de rit een minuut zo blijft hangen, heb ik me bedacht.

Voor het station stond nog een goed misselijkmakende attractie, de eclipse. Een gigantische arm die heel hard ronddraaid. Wat ik me bij die attactie afvraag is, hoe lang die meegaat. Want de mast heeft zo'n uitwijking als dat ding bezig is, dat vermoeiing wel heel snel gaat optreden.

Wat verder indrukwekkend uitzag was een spookhuis, Haunted Mansion van J. Hinzen, dat voor het eerst aan het publiek getoond wordt in Weert. Omdat de rij voor het spookhuis zo druk was zijn we er niet ingeweest, maar volgens mij is het zeker de moeite waard. Misschien volgend jaar.

Een ander op internet zeer geprezen attractie is de U-3000. Een gigantische duitse onderzeeboot die als attractie een simulator is. Daar ben ik wel ingeweest, maar wat een tegenvaller is dat.
Het ding beweegt van buiten overweldigend, maar als je er in zit gebeurd er eigenlijk maar weinig. De film die getoond wordt is een slechte 3D animatie, die ook nog een paar keer hapert.

Al met al zijn we met rondwandelen over de kermisterreinen, zeven in totaal, toch een paar uurtjes zoet geweest. En dat hadden veel meer mensen als zondagmiddag besteding bedacht. Net als het nuttigen van etenswaren, want niks verkoopt op de kermis beter dan eten.Dexter
Dexter (URL) - 28-09-’05 11:54
<span class=Jerom' />
Jerom (E-mail ) (URL) - 28-09-’05 12:46
Dexter
Dexter - 28-09-’05 12:48
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.