Euroclix

Sinds een klein jaar ben ik lid van Euroclix, een online spaarprogramma. Wat houdt dat in. Je krijgt elke dag enkele mailtjes waarin aanbiedingen, uitnodigingen, aanvragen, enz staan. Door alleen elke dag op de aanbieding te klikken krijg je al 2 of meerdere clix. Is de aanbieding interessant en je gaat er op in, dan verdien je veel meer clix. Wat heb je nu aan die clix. Nou die kun je inwisselen voor geld of cadeau's. 1000 clix = 10 euro. Das toch makkelijk verdient met gewoon een half jaar elke keer even op de mail te klikken. Wil je lid worden klik dan op onderstaande banner:(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.